000 -CABECEIRA |
Campo de control de longitud fija |
00496nam a2200169 i 4500 |
INFORMACIÓN XERAL |
Códigos de información de lonxitude fixa |
171009s2011 sp g spa |
DEPÓSITO LEGAL |
Número de copyright ou de depósito legal |
B-21028-2015 |
ISBN |
ISBN |
9788467918380 |
CDU |
CDU |
82 |
MENCIÓN DE TÍTULO |
Título |
Cocina japonesa |
Autores |
/ Kariya, Tetsu e Hanasaki, Akira, Bernabé, Marc |
EDICIÓN |
Edición |
1ª ed. |
PUBLICACIÓN, DISTRIBUCIÓN |
Lugar de publicación |
Barcelona |
Editorial |
:Norma |
Data de publicación |
,2015 |
DESCRICIÓN FÍSICA |
Extensión |
254 p. + 10 glosario |
Outras características físicas |
:il b/n |
MENCIÓN DE SERIE |
Mención de serie |
Oishinbo a la carte |
Número de volume |
;1 |
REFERENCIA ILS ANTERIOR |
-- |
2 |