La física de las palomitas : el curioso mundo de la ciencia en la cocina / Aidan Randle-Conde.
por Randle-Conde, Aidan [autor/a]
.
Tipo: 


Tipo de ítem | Localización actual | Sinatura topográfica | Dispoñibilidade | Data de vencemento | Código de barras | Datos do exemplar |
---|---|---|---|---|---|---|
Prestable | IES de Meaño Sala préstamo | 5 RAN fis | Prestado | 28/02/2025 | PED043000007958 |
|
* Prepárache para xogar (e aprender) cos alimentos! * Descobre como se xera a electricidade, aprende como funciona o interior dos átomos, realiza experimentos con ondas, aprende sobre a luz para recrear un arco da vella e moito máis. * Este libro utiliza a ciencia aplicada para un enfoque de aprendizaxe divertida e interactiva para toda a familia. Explora os principios e a práctica da ciencia cotiá mediante descubrimentos, analogías, experimentos e investigacións que poderás realizar con alimentos e bebidas da túa cociña. O CURIOSO MUNDO DA CIENCIA NA COCIÑA é unha colección que explora os principios crave e a práctica da ciencia cotiá mediante o uso de analogías, experimentos e investigacións con alimentos e bebidas na contorna da cociña do fogar.
5º-6º Primaria